Vaalikone presidentinvaaleissa 2006

Siirry tästä suoraan vaalikoneeseen.

Uusin päivitys 23.12.2005: Sauli Niinistö vastasi

Kaikki päivitykset

1.9.2005: Vaalikoneen vastaukset viipyvät

Sivustolle laadittiin kesän aikana vaalikone ja siihen yksitoista kysymystä uskonnonvapauden eri puolista. Kysymykset lähetettiin sähköpostitse elokuun ensimmäinen päivä, ja muistutuksessa kaksi viikkoa myöhemmin pyydettiin vastausta elokuun kuluessa. Vain kolme ehdokasta reagoi.

Presidentti 2006 ry ilmoitti, että virallista päätöstä ehdokkaasta ei ole tehty; www.tarjahalonen.fi -osoitteen käyttöönotosta voitaneen silti arvata kuka ehdokkaaksi valitaan. Heidi Hautalan avustaja ilmoitti että Hautala vastaa kyselyyn myöhemmin. Kristillisdemokraattien Bjarne Kallis ainoana ehdokkaana vastasi kyselyyn elokuun aikana.

RKP:n Henrik Lax, Kokoomuksen Sauli Niinistö, Perussuomalaisten Timo Soini ja Keskustan Matti Vanhanen eivät vastanneet mitenkään, eivät edes ilmoittaneet että eivät vastaa. Näille neljälle on vielä lähetetty toinen muistus sähköpostilla. Ei liene pahitteeksi vaikka kyseisten neljän ehdokkaan tukijat pyytäisivät ehdokasta huomioimaan tämän kyselyn.

Vaalikone tullaan julkistamaan viimeistään syyskuun loppuun mennessä siitä riippumatta, kuinka moni ehdokas vastaa kysymyksiin.

29.9.2005: Vaalikone avattu

Vaalikone on nyt avattu.

Vaalikoneeseen vastasi Bjarne Kalliksen lisäksi vain Henrik Lax syyskuun aikana. Lisäksi Keskusta ilmoitti, että virallistä päätöstä Matti Vanhasen valinnasta presidenttiehdokkaaksi ei ole vielä tehty. Sauli Niinistö ja Timo Soini eivät ole reagoineet vieläkään mitenkään.

23.12.2005: Sauli Niinistö vastasi

Sauli Niinistö vastasi vaalikoneeseen. Siirry vaalikoneeseen tai mene suoraan Sauli Niinistön vastauksiin.