Tietoa tästä sivustosta

Sivusto on julkaistu 29.11.2004.

Tekijät

Verkkotunnuksen uskonnonvapaus.fi haltija on Vapaa-ajattelijain liitto ry. Liitto puolustaa uskonnon ja vakaumuksen vapautta, mutta ei ole vakaumuksellisesti neutraali, vaan on uskontokriittinen uskonnottomien (ateistien, agnostikkojen, humanistien) järjestö. Syy tähän on se, että neutraalia uskonnonvapausyhdistystä ei ole.

Sivuston alkuperäiset tekijät olivat lähinnä Jori Mäntysalo ja Arto Tiukkanen. Tekstejä kommentoineiden tai apuaan muuten antaineiden lista on pitkä. Katso tarkemmin tekijät-sivu.

Palaute

info@uskonnonvapaus.fi tai palautelomake.

Tekijänoikeudet

Sivustoa saa lukea vapaasti ja sivuihin saa linkittää. Sivuston artikkeleista muutaman saa kopioida lehteen tai kirjaan. Lue lisää sivuston tekijänoikeuksista.

Sinäkin voit auttaa

Sivustolle kerätään lukijoiden kokemuksia vakaumuksenvapaudesta, ja ne julkaistaan nimettömänä. Apua tarvitaan myös mm. historiaa käsittelevien kirjoitusten tekemiseen, ja oman vakaumuksen mukaisista tavoista ym. Lue lisää siitä miten voit auttaa sivun teossa ja katso listaa Aiheita artikkeleiksi.

Tekstien periaatteista

Sivusto ei ota kantaa vakaumusten sisältöihin, eikä puolusta mitään tiettyä elämänkatsomusta. Sivuston ei ole tarkoitus olla eri uskontojen oppien esittelyä edes neutraalista näkökulmasta, sillä kun ei ole yleensä merkitystä uskonnon- ja vakaumuksenvapauden kannalta. Lisäksi uskonnollista syrjintää ei ainakaan toistaiseksi juuri käsitellä sivustolla.

Lue lisää tekstien periaatteista.


Teksti tarkistettu viimeksi 25.1.2020.
Anna palautetta